• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

JV Studiebegeleiding Leiden

7,50
Aangeboden
Donderdag 12 februari, 2015
JV Studiebegeleiding bijlessen en huiswerkbegeleiding in Leiden 

JV Studiebegeleiding is in 2006 opgericht met als doel: het bieden van kwalitatieve betaalbare studiebegeleiding voor scholieren in en rondom Amsterdam. Na dit grote succes heeft JV Studiebegeleiding besloten om ook in Leiden bijles en studiebegeleiding te verzorgen voor middelbare scholieren, studenten aan de Universiteit Leiden en de Hogeschool van Leiden. JV studiebegeleiding zal in Leiden beginnen met het geven van privé bijlessen of bijlessen in groepsvorm (max. 3) en huiswerkbegeleiding in groepen van maximaal 15 leerlingen. Zowel de bijlessen als de huiswerkbegeleiding worden uitsluitend verzorgd door academische studenten (voornamelijk van de Universiteit Leiden).
De starttarieven voor 2010 voor privé-bijlessen zijn als volgt: Individueel                                                       20
Duo-les                                                                              10
Kleine groepsles (3 leerlingen)                               7,50
De vermelde prijzen zijn per persoon per uur  
De tarieven voor huiswerkbegeleiding zijn als volgt: Maandabonnement                                     €195,-* Strippenkaart                                                  €145,-**
* De prijs van een maandabonnement is gebaseerd op 15 dagen per maand. In verband met vakanties kan dit bedrag dus per maand verschillen.
** De strippenkaart is geldig voor 10 afspraken.
 

Voor de aanvang van de privé-bijlessen zal er een gratis intake gesprek plaatsvinden met de docent, waarbij vastgesteld wordt wat de zwakke punten van de leerling zijn. Tijdens de bijlessen wordt ook veel aandacht besteed aan planning, omdat dit tegenwoordig een cruciale vaardigheid is.   In 2007 verzorgde JV Studiebegeleiding een herkansingstraining voor zo’n 25 eindexamenkandidaten van het Sint Nicolaaslyceum in Amsterdam. Met succes, het slagingspercentage bedroeg maar liefst 96 procent. Verder geven studenten (of pas afgestudeerde starters) van JV Studiebegeleiding sinds anderhalf jaar colleges op de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding commerciële economie. Bovendien verzorgt  JV Studiebegeleiding lesmateriaal voor de Hogeschool van Amsterdam.      
Voor meer informatie kunt u ons op de volgende manieren bereiken:
JV Studiebegeleiding
Rapenburg 30
2311 EX Leiden
+31634407871
+31 627319856
leiden@
Vorige
Volgende
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: JV Studiebegeleiding Leiden
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie